No such file or directory 302

  1. last year

    I am trying to upload a Windows XP image to the CloneDeploy server but I am unable to do so. The machine is running Windows 7 and I am not using this as a PXE server.

    The SMB Share mounts but then I receive the following error messages:

    No such file or directory 302: cd: /storage/images/Opt320

    **An Error Has Occurred **
    Check PermissionsChange Directory to /images/Opt320

    **Rebooting in One Minute **

    I've attached a picture of the error.

    I verified that the permissions were set. I even deleted and recreated the share and it's permissions. I tried giving everyone full control just to see if that would resolve it but it did not. I also verified that the passwords entered in the Distribution Points matches with the users being used. I am able to create images from the server and it creates the folder the image would be stored in. I was able to upload and deploy a Linux image just fine and did not run into any problems. However, when trying two different Windows devices I am unable to get the images to upload. Any assistance would be greatly appreciated.

  2. clonedeploy

    7 Jan 2017 Administrator

    Did you keep the imaging Environment set to Linux?
    Can you attach the full log?
    Computers->Search->View->Logs

  3. I have the imaging environment set to winpe. Here is the log.

    ** Displaying Boot Arguments **

    BOOT_IMAGE=/clonedeploy/4.5x64 initrd=/clonedeploy/initrd.xz root=/dev/ram0 rw ramdisk_size=156000 web=http://10.20.64.30/clonedeploy/service/client.asmx/ USER_TOKEN= task=pull consoleblank=0 MAC: 00:1a:a0:35:7a:a7
    Linux client_console.localdomain 4.5.0 #1 SMP Thu Mar 17 11:11:14 EDT 2016 x86_64 GNU/Linux

    Boot Image Version: 1005

    ** Looking For Active Task **

    computer_name=7TZ6JD1
    computer_id=4
    image_name=Opt320
    profile_id=4
    server_ip=10.20.64.30
    multicast=false
    pre_scripts=""
    post_scripts=""
    file_copy=False
    sysprep_tags=""
    task_completed_action="Reboot"
    dp_id=1
    image_direction=pull
    osx_target_volume=""
    image_type=File
    compression_algorithm=lz4
    compression_level=-1

    ...... Success

    ** Mounting SMB Share **
    mount: mounting //10.20.64.30/cd_share on /storage failed: Operation not supported

    ...... Success

    ** An Error Has Occurred **

    ...... Could Not Change Directory To /images/Opt320
    Check Permissions

  4. Edited last year by bsharp

    So as I was reading your reply, I recreated the image file and set it to Linux. I am pulling the image now and will reply if the deployment is successful. Thanks for replying by the way!

  5. Deleted last year by bsharp
  6. I was able to get an image to upload and deploy.

    I did not think about the imaging environment but it makes sense now. Thanks for pointing that out!

 

or Sign Up to reply!