Error: Minimum HD Size Required

  1. last week

    Got this and have not changed anything....log attached.

  2. clonedeploy

    Dec 7 Administrator

    How about the application log?

    And Could you attach the schema file found in the image directory?

  3. Not sure why and may be the cause but there is no schema file associated with this image...I just used this image Monday and haven't changed anything.

  4. clonedeploy

    Dec 7 Administrator

    That would explain it. Not sure how it got deleted. CloneDeploy does not delete schema files. Only an entire image if requested. Do you still have an upload log for that image?, if so we can recreate the schema file.

  5. clonedeploy

    Dec 7 Administrator

    It looks like at least two of your images are missing the schema file, is the image folder even there at all?

  6. I can't explain this...I am missing images for multiple builds.

  7. clonedeploy

    Dec 7 Administrator

    Is it possible that someone was accidentally uploading these images instead of deploying

  8. If this was the case, wouldn't there be something in the folder?

  9. clonedeploy

    Dec 7 Administrator

    Unless they realized it and shut it off. It's the only thing I can think of at the moment. That's the only time the image folder would be erased but the definition would still exist in the web interface.

  10. Well, I am baffled....there is only one other person that has access to build and they didn't use either of the 3 images that vanished. Running some recovery software to try and pull them back.

 

or Sign Up to reply!