.net error with CloneDeploy

  1. 6 months ago

    Ls,

    By mistake i uninstalled .net 4.5 on the Clonedeploy server before i realized it was used by CloneDeploy.
    After reinstalling .net 4.5 and the patches i get this error when starting Clone Deploy. Anybody any advice what to do?
    Re-install Clone Deploy? I used version 1.1 if i'm not mistaken.

    Server Error in '/clonedeploy' Application.

    Configuration Error
    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: Unrecognized attribute 'targetFramework'. Note that attribute names are case-sensitive.

    Source Error:

    Line 13: <forms name="form1" protection="All" timeout="30" />
    Line 14: </authentication>
    Line 15: <compilation debug="true" targetFramework="4.5">
    Line 16: <assemblies>
    Line 17: <add assembly="System.Management, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />

    Source File: C:\Program Files (x86)\clonedeploy\web\web.config Line: 15

    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.8784; ASP.NET Version:2.0.50727.8762

  2. clonedeploy

    25 May 2018 Administrator

    Your application pool for CloneDeploy probably got changed to a lower version when you uninstalled, you just need to change it back in inetmgr.

  3. Yes, that was it.. Thank you !

 

or Sign Up to reply!