Runtime Error

  1. 2 months ago

    hi

    i am using centos 7

    Server version: Apache/2.4.6 (CentOS)

    [root@clonedeploy clonedeploy]# mono --version
    Mono JIT compiler version 5.14.0.177 (tarball Sat Aug 4 08:32:47 UTC 2018)
    Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. www.mono-project.com
    TLS: __thread
    SIGSEGV: altstack
    Notifications: epoll
    Architecture: amd64
    Disabled: none
    Misc: softdebug
    Interpreter: yes
    LLVM: yes(3.6.0svn-mono-/)
    GC: sgen (concurrent by default)

    Application Exception
    Runtime Error
    A runtime error has occurred

    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed (for security reasons).

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>

    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>

  2. at System.Web.Compilation.AppCodeCompiler.Compile () [0x00018] in /builddir/build/BUILD/mono-5.14.0.177/mcs/class/System.Web/System.Web.Compilation/AppCodeCompiler.cs:642
    at System.Web.HttpApplicationFactory.InitType (System.Web.HttpContext context) [0x0020f] in /builddir/build/BUILD/mono-5.14.0.177/mcs/class/System.Web/System.Web/HttpApplicationFactory.cs:455
    at System.Web.HttpApplicationFactory.GetApplication (System.Web.HttpContext context) [0x00018] in /builddir/build/BUILD/mono-5.14.0.177/mcs/class/System.Web/System.Web/HttpApplicationFactory.cs:472
    at System.Web.HttpRuntime.Process (System.Web.HttpWorkerRequest req) [0x00052] in /builddir/build/BUILD/mono-5.14.0.177/mcs/class/System.Web/System.Web/HttpRuntime.cs:452

  3. i have restore file /var/www/html/clonedeploy/api/Web.config

    now i get this error

    System.Web.HttpException
    Unable to validate data.

    Description: HTTP 500.Error processing request.

    Details: Error processing request.
    Exception stack trace:
    at System.Web.UI.ObjectStateFormatter.Deserialize (System.String inputString) [0x000a6] in /builddir/build/BUILD/mono-5.16.0.168/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/ObjectStateFormatter.cs:134
    at System.Web.UI.ClientScriptManager.RestoreEventValidationState (System.String fieldValue) [0x00022] in /builddir/build/BUILD/mono-5.16.0.168/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/ClientScriptManager.cs:573
    at System.Web.UI.Page.RestorePageState () [0x00018] in /builddir/build/BUILD/mono-5.16.0.168/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Page.cs:1348
    at System.Web.UI.Page.InternalProcessRequest () [0x0019b] in /builddir/build/BUILD/mono-5.16.0.168/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Page.cs:1336
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequest (System.Web.HttpContext context) [0x0005f] in /builddir/build/BUILD/mono-5.16.0.168/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Page.cs:1190

  4. the probleem is solved by by entering the right user in Web.config in / var / www / html / clonedeploy / api

 

or Sign Up to reply!