S

smileycfc

Member

Last active 4 months ago

  1. 5 months ago
    Fri Jun 23 15:44:42 2017
    S smileycfc started the conversation On Demand Invalid Username and Password.

    Hi

    I have been using Clonedeploy 3.18.1 Kernel now since I started using it and all working fine. Now when I try and use on demand I get prompted for username and password as I should but when I eneter Username and password I get invalid credentials even though they are correct.

    Any Ideas

  2. last year
    Fri Aug 12 08:44:06 2016
    S smileycfc posted in Multitask Username and Password.

    Clonedeploy tried your settings you suggested.

    Decompression from Server to Client
    Network car 100MB Full- This was already set.
    Leaving Blocksize blank - Wouldn't do Multicast with Blocksize blank. I got an error when trying to Multicast to Group but as soon as I put a number in it worked fine. I Put Blocksize to 600.

    With these settings imaging a 14 Machines with a 9GB Image I am getting 122MB :-(

    Darren

  3. Thu Aug 11 13:56:06 2016
    S smileycfc posted in Multitask Username and Password.

    OK I will give that a try and see. I have a Unicast running here at present with a 50GB image and I am getting 1.3GB average.

  4. Thu Aug 11 13:34:06 2016
    S smileycfc posted in Multitask Username and Password.

    Yes I tried at 700 but same issue :-(. If the machines are split over a few switches would that matter? Not sure about the switches but they are connected through Fibre ports on Gi0. Well some Unicast we get 1.3GB . What you reckon we should get?

  5. Thu Aug 11 11:15:54 2016
    S smileycfc posted in Multitask Username and Password.

    That worked a treat Thanks. Still having issues with Multicasting on some bays and VLANs :-(. Done 15 HP TCs last night only a 9GB image and only getting 100MB a minute. If I do a on Demand to 1 machine I amd getting 900MB to 1GB. What is the recommeded block size? I have asked our network team to check switches etc but they cannot see anything. Any other suggestions?

  6. Wed Aug 10 14:27:43 2016
    S smileycfc posted in Multitask Username and Password.

    Great I will try that Thanks.

    In response to your suggestion above to stop having to enter username and password to start multicast you suggested to disable having to login from Webcast. If I do that when I go to multicast I get an error while downloading scripts and then has "Could not download script, Response Code 403".

    The same happens if I disable login for on demand. If I enable it again it works fine as long as I enter username and password first.

    Thanks
    Darren

  7. Tue Jul 26 08:57:29 2016
    S smileycfc posted in Multitask Username and Password.

    So What I am asking is if I can access the server settings, Groups computers Tasks etc so basically the clonedeploy screen from a diff machine rather than having to be sitting at the server. So if I have a machine on same VLAN as the server is there a link I can access this from.

  8. Mon Jul 25 15:34:09 2016
    S smileycfc posted in Multitask Username and Password.

    Seen that but wasnt sure ill disable that and test. Also is there a link if I am on same VLAN where I can access the server through a web link like we did with crucible. Would save me running up and down a few floors when I wanted to set JOBS :-)

  9. Mon Jul 25 15:23:52 2016
    S smileycfc started the conversation Multitask Username and Password.

    Hi

    Finally got this all up and running and working great. I have one question but, when I start a Multitask to a group all the machines boot to a username and password screen. Before when I sued Crucible they just Queued until they were all ready.

    Now I have to go round each of them and put in the server username and password and they will then Q. Is there a security setting I need to change to stop it prompting for username and password in Multitask???

    I removed the Username and password option under security for on Demand but this didn't make any difference.

    Any help appreciated

    Thanks
    Darren

  10. Fri May 27 09:16:53 2016
    S smileycfc started the conversation Error Posting on forum.

    Error uploading "IMG_3326.JPG": Server error. Increase post_max_size and upload_max_filesize to 25M

    It wont even post all my test never mind pictures

    Anyone help?

View more