C

Corrado Smaila

Member

Last active 10 months ago

  1. 10 months ago
    Thu Jan 18 15:26:18 2018

    sure, here are the two web.config from application and frontend directory

  2. Thu Jan 18 08:48:33 2018

    I tried to upgrade first the 1.2 installation to the 1.3 but after I followed the instructions I got the error "Could Not Contact Token API" at the login webpage.

    I tried to uninstall everything (app and DB) and fresh install (both app and db) but I get the same error.

    The server is a 2008 R2 version with mariaDB installed.

    Attached you can find the Front End log and the Installation log.

    Please let me know
    Ciao
    corrado

  3. last year
    Mon Feb 13 12:33:25 2017

    After some digging I found the problem, during the generation of the "ISO/USB Generator" the file isolinux.cfg has been generated without the line "LABEL Client Console".

    By adding this configuration line everything's works like we expect.

  4. Mon Feb 13 10:34:47 2017
    C Corrado Smaila started the conversation CloneDeploy Boot CD/USB with missing menu items.

    I'm starting using the clonedeploy migrating from a working crucible environment and I have several problems that I'm starting to investigate in the last few days.

    The first problem is that in the menu of the bootable CD/USB the "Client Console" menu item is missing, I can see only the following items:

    • Boot to local machine
    • Download image
    • Upload image
    • Add Computer
    • On Demand
    • Diagnostics

    The very strange thing is that also the menu customization is not working, the resulting generation of the menu is completely ignored (I tried just to change the "Boot Menu" label to "Clonedeploy Boot Menu" for example).

    This prevents me to debug also the other problems because I can't access the console to launch some commands from the deployed client machine.

    The CD/USB has been created following the instructions and by copying the result of the "ISO/USB Generator" function into the ISO/USB image.

    I've used the last version of clone deploy and installed it on a windows server 2012 R2 virtualized server.

    Any suggestion?

    thanks in advance
    Corrado

  5. Mon Feb 13 10:11:45 2017
    C Corrado Smaila joined the forum.