S

Shanz

Member

Last active 2 weeks ago

  1. 2 weeks ago
    Tue Jun 6 19:00:20 2017

    Weird, before this when I try to shrink volumes it gives me an error. Now when I shrink the volume it uploads successfully. Thanks for the information, I will probably use shrink more often. However, I did notice some Linux OS did not allow me to shrink, is it because shrinking is a Windows only thing? Or should all OSes be able to do that?

  2. Tue Jun 6 17:54:28 2017
    S Shanz started the conversation Trying to save a corrupted hard drive.

    I have a drive in my company where it has been overheating and is either failing or already reached failure. I tried to salvage the information inside the hard drive by using CloneDeploy. I received the warning in the picture and am not sure if it's possible to rescue the information inside. Please advise.

  3. 3 weeks ago
    Tue Jun 6 16:39:42 2017

    Besides that warning, it immediately closes and reboots the computer.

    I believe this is the log for the block.

  4. Mon Jun 5 21:56:20 2017
    S Shanz started the conversation Advice on using File instead of Block.

    I'm trying to clone a 2TB hard drive, but only 300GB is used. When I try to deploy it onto a 500GB HDD, it doesn't allow me to because the minimum client size is 2TB. Compressing the block is out of the question as we have a specific sysprep file in the system that doesn't allow compression.

    I was thinking of using file as that only stores the space that is used inside the HDD, but my file upload has been failing and returns "retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directory..."

    Any advice on what to change?

  5. Fri Jun 2 17:27:03 2017
    S Shanz posted in Shutting down PC after imaging.

    Thanks for the quick reply, will use it right now.

  6. Fri Jun 2 16:49:16 2017
    S Shanz started the conversation Shutting down PC after imaging.

    Is there a way for me to shut down my PC after imaging it? I have CloneDeploy setup in a local environment and I would want to connect my image PCs to the internet before turning it on.

  7. 3 months ago
    Fri Mar 24 17:28:08 2017

    Got it to work! I also updated CloneDeploy 1.2.1 and that solved my Linux imaging issues

  8. Fri Mar 17 18:12:32 2017

    I uploaded a new Ubuntu image onto my server and then I tried deploying it out (both onto new computers and old ones), I keep getting this error message and it exits me out of my active task. Not sure what settings do I toggle (This is after I finished removing the structure of the GPT partition with "sgdisk -Z /dev/sda"). It uploads successfully but deploys with errors.

    GRUB
    Probing devices to guess BIOS drives. This may take a while.

    Please advise.

  9. Thu Mar 9 22:52:58 2017

    I'm trying to get CloneDeploy up on a network where there are various other cloning solutions on the network already such as FOG. What would be the steps that I should take to get that working? Or even if that's possible of having that to work?

  10. Mon Mar 6 21:36:17 2017

    I think it was me having some SMB shares issue. I switched back to linux and now it works!

View more