T

tubedude

Member

Last active last year

  1. last year
    Mon Jul 25 22:53:15 2016
    T tubedude started the conversation Unable to upload image.

    When trying to upload a windows 10 image I am getting "Unable to shrink image. Shrinking NTFS volume on /dev/sda2/ failed. Run chkdsk /f." I was able to successfully upload a windows 7 image without any issue so I dont believe its the configuration on the server end.

    So far I have gotten this error on two different hard drives, one that I upgraded from windows 7 to 10 and one right out of the box that I installed 10 straight onto. I am getting the same error on both of these hard drives. I have ran "chkdsk /f" multiple times on both drives, restarted twice and verified that windows is not seeing any errors.

    When I try to upload without shrinking the drive I get this error:

    ** Starting Image Upload For /dev/sda2 ** ...... partition_number: 2 filesystem_type: ntfs ** Clearing Mounted Devices On /dev/sda2 ** reged version 0.1 140201, (c) Petter N Hagen Simple registry editor. ? for help. > \MountedDevices> \MountedDevices> Hives that have changed: # Name 0 </mnt/ntfs/Windows/System32/config/SYSTEM> Commit changes to registry? (y/n) [n] : 0 </mnt/ntfs/Windows/System32/config/SYSTEM> - OK ...... Complete ...... Complete ...... cd_reporter 1 partclone & partclone.ntfs -B -c -s /dev/sda2 | lz4 -1 -c > /storage/images/Win_10_64/hd0/part2.ntfs.lz4 Partclone v0.2.88 http://partclone.org Starting to clone device (/dev/sda2) to image (-) Reading Super Block ntfsclone-ng.c: NTFS Volume '/dev/sda2' is scheduled for a check or it was shutdown uncleanly. Please boot Windows or fix it by fsck. ** Checking For Partition Table Types Before Upload On /dev/sdb ** ...... gpt_status: not present mbr_status: ** Saving MBR / GPT On /dev/sdb ** ...... drive: checkPartStart: 2048 toSave: 2047 2047+0 records in 2047+0 records out 1048064 bytes (1.0 MB) copied, 0.0190881 s, 54.9 MB/s ...... Success

    There is no check scheduled that I can find and I shut it down cleanly.

  2. Tue Jul 19 17:34:57 2016

    Nevermind, user error.

  3. Tue Jul 19 17:24:53 2016
    T tubedude started the conversation Unable to login when adding computer.

    Gives me "Parse error: invalid numeric literal at line 1, Column 10"

  4. Fri Jun 17 20:10:41 2016
    T tubedude posted in Cannot Mount SMB Share.

    It worked! Thank you!!!

  5. Fri Jun 17 20:03:31 2016
    T tubedude posted in Cannot Mount SMB Share.

    So I have that folder but it is not shared out. Should I manually share it out and then have the share name be cd_share?

  6. Fri Jun 17 19:55:44 2016
    T tubedude posted in Cannot Mount SMB Share.

    Ok, it is not finding the share when I put in \\servername\cd_share

    Is the folder for the share somewhere on the hard drive? If so where so I can see how it is set up.
    I never set up any share, was I supposed to? I figured the system would do it for me.

  7. Fri Jun 17 19:46:10 2016
    T tubedude posted in Cannot Mount SMB Share.

    I only have the users locally on the server. Should they be within my domain?

  8. Fri Jun 17 19:41:25 2016
    T tubedude posted in Cannot Mount SMB Share.

    I did, even created a new set of users again.

  9. Fri Jun 17 19:31:17 2016
    T tubedude started the conversation Cannot Mount SMB Share.

    I am unable to upload my image because it error out when trying to mount SMB share. I have added the usernames and password to my local windows users and set them to have full control of the whole CloneDeploy folder. Am I missing something here?? Do I need to add the accounts to my workstation also?

  10. Thu Jun 16 17:54:43 2016

    I am in! Thank you!

View more