A

alwynj

Member

Last active 7 months ago

  1. 7 months ago
    Wed Dec 20 16:26:56 2017
    A alwynj posted in Unknown error with token API.

    Hi I reverted back for a clean install and this time instead of installing from a shared folder I copied locally into Virtualbox and installed. Hangfire files appeared and I have now also upgraded successfully.
    Thanks for your help. And I I think our Watchguard or Sophos interfered with the install as you suggested.

  2. Mon Dec 18 16:32:06 2017
    A alwynj posted in Unknown error with token API.

    Copying the Hangfire files into the Application folder hasn't worked either unfortunately.

  3. Mon Dec 18 15:07:47 2017
    A alwynj posted in Unknown error with token API.

    Hi thanks I'll try that. Just out of curiosity I have reverted snapshot back to 1.3.0 version which allows web login and there is no Hangfire files within the Application folder either?

  4. Mon Dec 18 14:50:33 2017
    A alwynj posted in Unknown error with token API.

    I don't have the path above but in C:\Program Files (x86)\clonedeploy\application I have the following. Which file do I need the properties of?

    thanks again

  5. Mon Dec 18 09:55:43 2017
    A alwynj started the conversation Unknown error with token API.

    Trying to upgrade from 1.3.0 to 1.3.3 on Windows 10 x 64bit.
    After merging and overwriting any existing files - on login to the web portal I receive an Unknown error with token API error.

    I have tried on a fresh install after it failing with the same error on an existing install.

    I have enclosed the CloneDeployFE.log .

    Any ideas?

  6. last year
    Thu Jul 6 09:32:02 2017
    A alwynj joined the forum.