M

MUCT

Member

Last active 2 months ago

  1. 2 months ago
    Fri Sep 14 13:17:30 2018
    M MUCT started the conversation Auto naming.

    Is there a way to disable the naming in Clone Deploy? We use a set of computers to push/pull images to drives that we don't want to all have the same name.

  2. 9 months ago
    Wed Jan 24 21:00:08 2018
    M MUCT posted in Response code 500.

    We have tried it with all different combinations.

  3. Wed Jan 24 20:52:21 2018
    M MUCT posted in Response code 500.

    I started with 1.3.0 and then updated to 1.3.3. Was having the same problem before the jump. I was hoping that the update may solve it.

  4. Wed Jan 24 20:50:17 2018
    M MUCT posted in Response code 500.

    not using proxy dhcp.

  5. Wed Jan 24 20:43:06 2018
    M MUCT posted in Response code 500.

    as per the instructions.

    1. Find the BaseURL and remove the service/client.asmx piece,
    2. Change the Tftp Server Ip to your server ip address
    3. Save the settings
    4. Click Yes to create a new boot menu when prompted
    5. Click Create Boot Files
    6. Done
  6. Wed Jan 24 20:27:11 2018
    M MUCT posted in Response code 500.

    takes me to a page with "true" on it.

  7. Wed Jan 24 19:27:32 2018
    M MUCT started the conversation Response code 500.

    I'm hoping someone will be able to assist...

    I recently upgraded from 1.2.0 up to 1.3.0 but now I am not able to boot to load an image. I get past the "CloneDeploy" "ClientConsole" but then I get a "CloneDeploy could not download scripts - Response code: 500". I have not been able to dig up any information on this issue. Any help would be greatly appreciated.

  8. Wed Jan 24 19:22:19 2018
    M MUCT joined the forum.