JPA24

Member

Last active 2 months ago

  1. 2 months ago
    Thu Dec 7 16:23:19 2017

    Well, I am baffled....there is only one other person that has access to build and they didn't use either of the 3 images that vanished. Running some recovery software to try and pull them back.

  2. Thu Dec 7 16:09:06 2017

    If this was the case, wouldn't there be something in the folder?

  3. Thu Dec 7 15:40:37 2017

    I can't explain this...I am missing images for multiple builds.

  4. Thu Dec 7 15:31:23 2017

    Not sure why and may be the cause but there is no schema file associated with this image...I just used this image Monday and haven't changed anything.

  5. Thu Dec 7 14:46:38 2017
    JPA24 started the conversation Error: Minimum HD Size Required.

    Got this and have not changed anything....log attached.

  6. 6 months ago
    Mon Jul 24 16:21:06 2017

    https://sourceforge.net/projects/clonedeploy/files/kernels/4.10.1/

    Just download it and copy over the contents of the clonedeploy folder in the client.iso.

  7. 7 months ago
    Mon Jul 17 14:37:10 2017
    JPA24 posted in SCCM and CloneDeploy.

    Are you trying to run multiple PXE servers on the same network?

  8. Thu Jul 13 17:53:14 2017
    JPA24 posted in SCCM and CloneDeploy.

    I run CloneDeploy and SCCM in my environment and they run great together.

    1. Yes
    2. I am not sure about this one.
    3. Yes
  9. Tue Jul 11 18:54:35 2017

    Resolved using Kernel 4.7.

  10. Tue Jul 11 15:57:59 2017
    JPA24 started the conversation HP EliteDesktop 800G3 Issues.

    These are the latest models from HP so I am assuming that you don't have the NIC drivers for them yet. Let me know if there is anything I can assist with? I have tried the latest 4.5 kernels.

View more