N

newusertoclonedeploy

Member

Last active 10 months ago

  1. 10 months ago
    Fri Jan 26 12:39:05 2018
    N newusertoclonedeploy posted in cd_proxyd : system error 1067 has occurred.

    Hey!! problem solved!
    Now i got it. the interface option should have the nic cards ip . i.e. ip of pc/machine where cdproxy dhcp service is installed. now service is up and running. thanks.

  2. Fri Jan 26 12:14:43 2018
    N newusertoclonedeploy posted in cd_proxyd : system error 1067 has occurred.

    yes. the path to exe is correct in services.msc. when i run service with debug flag it gives errror: 'could not bind 192.168.9.9:67' . 'Ensure the interface is correct and the ports are not in use.' I didnt understand the binding to interface part in documentation. what number should i exactly put in config.ini , interface=, option? i have put the ip of my home router. i.e. 192.168.9.9 . That router is a simple dumb router that assigns the dhcp address and connects to internet via pppoe.

  3. Thu Jan 25 19:03:30 2018
    N newusertoclonedeploy started the conversation cd_proxyd : system error 1067 has occurred.

    Hi.
    I successfully used clonedeploy by making bootable usb and booting the clients off it. All works fine. But i use a home router and want to use the pxe option. i managed to install the CloneDeploy Proxy DHCP service. But it gives error when trying to start it. i typed 'net start cd_proxyd' in the elevated command prompt. (using win10 pro 64bit) but i get error : 'System error 1067 has occurred.'
    'The process terminated unexpectedly.' it is the same machine (win10) where i have installed clonedeploy server. the cd server is working fine.

  4. Thu Jan 25 16:08:42 2018
    N newusertoclonedeploy posted in default usrname and passwd??.

    HEY!!!!!!!!! problem solved!!!!!!!
    I restored my os to latest image (using another imaging soft........he ....he) and fresh installed clonedeploy. then changed ip address from dhcp assigned to static. now i am able to open the webui of CD. can it be an ip issue ? cos, the only difference from then install and now new install is the static ip that i gave my pc.............. dont know what could be the problem.........thanks for the prompt replies..............

  5. Thu Jan 25 15:34:24 2018
    N newusertoclonedeploy posted in default usrname and passwd??.

    yes. it was a clean install. running windows 10 bit64 professional.

  6. Thu Jan 25 14:32:21 2018
    N newusertoclonedeploy started the conversation default usrname and passwd??.

    Hello.
    I am completely new to network imaging. i have tried many imaging program but none are network related. I installed Clone deploy and it created a 'CloneDeploy' internet shortcut on my desktop. when i try to login with any username and password it says 'Unknown Error With Token API'. since i am completely new to network imaging.... am i doing something wrong? can the webUI be accessed ONLY from ANOTHER machine (other than where clonedeploy server is installed?) ? Please help. I am a big os imaging software bug and would love to try out ur software. i.e. used macrium reflect, norton ghost, Veritas System Recovery 16 Boot Disk , acronis backup, TeraByte Unlimited - Drive Image Backup and Restore Suite , Paragon Hard Disk Manager 15 ............ In-short, all r standalone os imaging softwares but not network related.

  7. Thu Jan 25 14:12:32 2018
    N newusertoclonedeploy joined the forum.